23 Nisan 2014 Çarşamba

Maxi Elbiseleri Nasıl Giymeli?

Yaza adım adım yaklaştığımız şu günlerde maxi elbiselerimizi de gün yüzüne çıkarma vakti geldi.Yaz mevsiminin neredeyse kurtarıcısı olan maxi elbiseleri farklı parçalarla kombinleyerek çeşitlilik sağlamamız da mümkün.Benim en sevdiğim tarz,maxi elbiseleri kısa ceketlerle giymek.Deri yada denim;tercih size ait :) Tam da kararsız ilkbahar mevsimine yakışan maxi elbise&kısa ceket birlikteliğine sokak modasından örneklerle bir göz atalım..


Bir diğer seçenek de maxi elbiseleri salaş hırkalarla birlikte kullanmak.Özellikle geçiş mevsimlerinde enfes bir seçenek! 



Sezon trendi olan kısa üstleri de maxi elbiseler ile kullanmak mümkün.Kısa üstler zevkinize hitap etmiyorsa bunun yerine bol t-shirt yada merserize kazaklarınızla da maxi elbiseleri kombinleyerek sıradışı ve casual bir görüntü elde edebilirsiniz.



Sade ve desensiz maxi elbiselerinizi aksesuarlarla zenginleştirmek de harika bir seçenek olabilir.En çok yakışan aksesuar ne olur derseniz hiç düşünmeden kemer derim.Maxi elbiseleri birde kemerle deneyin.


Sınırsız kombinleme seçeneği olan maxi elbiseleri hemen hemen her markanın yaz koleksiyonlarında bulmamız mümkün.Zara,Mango ve Twist bu markalardan sadece birkaçı..





Hiç yorum yok: