19 Mart 2014 Çarşamba

Kübra Tekin İlkbahar/Yaz 2014

Kübra Tekin'i markasını oluşturduğu ilk günden beri yakından takip ediyorum.Çizgisini bozmadan tasarımlarını her yeni koleksiyonunda daha da üst seviyelere taşıdığını düşünüyorum.Kübra Tekin'in tasarımlarındaki en sevdiğim özellik,kombinlemek için çok fazla parçaya ihtiyaç duyulmaması.En çok da tek parça elbiseler birçok durumda kurtarıcı olma özelliği taşıyor.


Benim en çok beğendiğim ürünlerin başında kimonolar geliyor.Hem gündüz hem gece rahatlıkla kullanılabilecek bu kimonoların desensiz ve sade olmaları kullanım kolaylığı sağlaması açısından da oldukça başarılı.Özellikle püskül detaylı olan modeller sade bir şıklık oluşturmak için ideal gibi görünüyor.




Günlük hayatta tercih edebileceğimiz elbiselerin yanında özel günlerde kullanabileceğimiz,abartıdan uzak aynı zamanda oldukça şık elbiseler de Kübra Tekin'in 2014 yaz koleksiyonunda yer alıyor.Pastel tonlar,canlı yaz renkleri,vazgeçilmez siyah ve beyaz;koleksiyonda yer alan renklerden bazıları.




Görür görmez alışveriş listeme eklediğim ürünleri ise en sona bıraktım.Hem iş hayatında hem de özel günlerde tercih edilebilecek bu zarif tasarımlar kesinlikle herkesin gardırobunda yer almalı diye düşünüyorum.Zerafetin ve stil sahibi görünmenin sadelikle sağlanacağı görüşünde olmam sebebi ile bu tasarımlar kesinlikle favorilerim arasında.


Koleksiyonun tamamını paylaşmak isterdim ancak bu oldukça zor olacağı için en beğendiklerimi buraya taşıyorum sadece.Siz çok daha fazlası için http://kubratekin.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

*fotoğraflar:http://kubratekin.com/

1 yorum:

Syhn dedi ki...

blogun bu ara sık sık güncellemesi ne hoş ^^